Spring til indhold

studerende fra GBS har projekt i samarbejde med Look North

  • Nyheder

AU-IHM studerende fra Greenland Business School (GBS) er netop startet på et projekt i samarbejde med Look North. De studerende, IHM’erne, lærer om analyse af marked, planlægning og gennemføring af de forskellige salgs- og markedsføringsaktiviteter i et globalt marked. Uddannelsen varer 2 år, hvor 1 år bruges på teori og 1 år i praktik. Der er seks i alt i klassen og de studerende kommer fra flere steder i Grønland.

“Som studerende i International handel og markedsføring er det vigtigt for mig at følge med tiden og blive mere bevidst om sociale mediers og influencernes betydning for salget af produkter” – Sikkersoq Poulsen 

Projektet handler om hvordan og hvorledes man planlægger, udarbejder og gennemfører et kommende opslag på sociale medier, f.eks. på Hjemmeside, Facebook, instagram og LinkedIn, samt hvilke værktøjer, samt tips og tricks der følger med under processen.

Viden bliver vekslet til vækst 

Formålet er at få den studerende til at blive bevidst om og opruste dem i den professionelle side af arbejdet ifm. Digital marketing. Pt. er de studerende igang med teorien, og under projektet omsættes denne teori til praksis. De kommende par uger får de studerende et indblik i den mulige fremtidige arbejdsplads og arbejdsmetoder.