Spring til indhold

Projekt med AU IHM 3-4 velafsluttet

  • Nyheder

Sidste uge var afslutningen på et fælles projekt mellem Greenland Business School eleverne i AU IHM 3-4 og Look North ApS. Projektet foregik henover 2 uger, hvor teori fra de studerenes bog blev mikset sammen med erfaringer fra den virkelige verden. Hele projektet mundede ud i en marketingsplan for en case virksomhed.

Målgruppe, målsætninger, effektmåling, design af budskab, kommunikationskanaler, kommunikationsmåder, kampagneperiode og en marketingsplan var blandt de emner vi var igennem. Der var plads til nysgerrige spørgsmål om hvordan vi gør i Look North, til at læse i bogen til at arbejde sammen, til at de studerende hands on kunne arbejde med opslag på de sociale medier jf. deres marketingsplan.

Projektforløbet har været lige så givende for Look North. Nysgerrigheden, at blive spurgt ind til ting man nødvendigvis ikke tænker så meget over til dagligt men bare udfører, kreativiteten, at arbejdet blev sammenholdt med teorierne i bogen og de inputs eleverne hver især kom med under forløbet.

De studerende har været flittige, været kreative og havde virkelig sat sig ind i case virksomheden. Det kan GBS virkelig være stolte af!