Spring til indhold

Influencer marketing

HVORFOR BRUGE INFLUENCER MARKETING?

Influencer Marketing er et stærkt marketingsværktøj! Men hvad får man egentlig ved at reklamere via influencere? Her er et lille udpluk:

√ Effektiv, troværdig og autentisk platform for reklamering

√ Relaterbar platform du ikke kan få andre steder 

√ En langt større rækkevidde

√ Et aktivt engagement hos målgruppen

√ Øget salg og vækst

√ Omkostningseffektiv måde at markedsføre sig på

√ Adgang til målrettet markedsføring direkte til forbrugerne

√ Engagement rate KPI på f.eks. delinger, kommentarer syntes godt om med mere øges for jeres virksomhed

HVAD ER INFLUENCER MARKETING?

Kort og godt er Influencer Marketing markedsføring igennem influencers. Det kan være promovering af produkter, arrangementer eller et budskab som influenceren får betaling for, at anbefale og tale om overfor sine mange følgere igennem de sociale medier. 

Influenceren har et engageret følgeskab på f.eks. Facebook, Youtube eller Instagram, der dagligt ser med. Influenceren poster stories, billeder og videoer til deres følgere, som er interesserede i dem og trofast følger dem online. 

Look North

We put the spotlight on you!

INFLUENCER MARKETING, ET STÆRKT OG TROVÆRDIGT MARKETINGSVÆRKTØJ 

Influencerne har fået et engageret følgeskab på baggrund af f.eks. deres stærke personlighed, interesser, passion og livsstil, og igennem de sociale medier kan influenceren nå ud til mange følgere med deres opdateringer. 

Følgeren har taget en aktiv beslutning om at følge influenceren, og er oprigtigt interesseret og værdsætter anbefalingerne influenceren kommer med. Følgerne er loyale og højt engagerede, målgruppen oplever derfor at det content der deles, er autentisk og interessant – selv når der reklameres opleves det som troværdigt.

Følgernes engagement sammenkoblet med influencernes rækkevidde giver tilsammen et stærkt marketingsværktøj. 

INFLUENCER MARKETING I EN GRØNLANDSK KONTEKST

Vores infrastruktur og mulighederne indenfor reklamering online og på de sociale medier er som skabt for hinanden! Det er et univers hvor vi nemt og hurtigt kan ’mødes’ trods manglende veje mellem byer og bygder. 

Vi får via de sociale medier et større publikum og mødes med flere vi ellers ikke vil have mulighed for at kunne mødes med eller nå via andre kanaler. 

Look North er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere. Jeres kunder og målgruppe vil kunne spejle sig i et ansigt de kan genkende, et univers der ligner deres egen og med relevant og relaterbart indhold. 

Kom igang med stærk og troværdig markedsføring!

Skal du lancere et nyt produkt, tænker du at arrangere et event eller har brug for at øge kendskabet til din virksomhed, kan vi byde ind med vores netværk af influencers som markedsføringskanal. En kanal hvor din virksomhed vil kunne nå ud til en masse på ganske kort tid, leveret direkte til de trofaste og engagerede følgere. 

Influencer Marketing er populært og nu tilgængeligt i Grønland – og hvis Influencer Marketing ikke allerede er en integreret del af din marketings- eller kommunikationsstrategi, er det måske på tide at genoverveje den! Tag kontakt til os og tag et skridt ind i fremtiden allerede idag!