Spring til indhold

Om os

Look North ApS er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere. Vi tilbyder engangerede følgere, og opererer på et globalt marked med nationale talenter. 

Vi er stolte af at være de første til at tilbyde tidssvarende og effektive kanaler for markedsføring for vores kunder.  Vi er ligeledes stolte af at når vi som virksomhed klarer os godt, klarer vores talentfulde og kreative influencere sig også godt! Med kunden, produktet og budskabet i centrum skaber vi i samarbejde med vores talentfulde influencere, målbare og effektive resultater for vores kunder. 

Vi er drevet af at højne niveauet af markedsføring og kommunikation her i landet. Den del af vores arbejde består ikke kun i at gøre vores arbejde godt for vores kunder, men også have et godt samarbejde med vores kreative influencere, så de kan rustes til at udarbejde fantastisk, kreativ og engagerende indhold. At vores influencere skal rustes til at kunne operere på de sociale medier med en masse følgere og være et ansigt ud af til, er ligeledes en del af dette arbejde vi som virksomhed prioriterer højt.  

Mission

At opbygge både talentfulde fremtidige influencers og højne niveauet af markedsføring – for private virksomheder som det offentlige. 

Vision

En fremtid med et Grønland der kan spejle sig selv i lokale talenter på det globale marked. 

Værdier

Udvikling af talenter og fremtidens influencere
Autentisk og effektiv formidling
Troværdighed og et højt service niveau

Snakker du grønlandsk, dansk eller engelsk? Så snakker vi samme sprog!

Kontakt os om influencer marketing, dit næste arrangement eller om din kommende nye hjemmeside