Spring til indhold

Nivikka Falksen

Nivikka Falksen
Nivikka Falksen –  selvstændig, mor, mediegrafiker og neglekunstner.  
 
Lær Nivikka bedre at kende her på siden:

En kort introduktion

Nivikka er uddannet mediegrafiker, og udover at arbejde som selvstændig indenfor sit fag, er hun også neglekunstner i en salon i Nuuk. 

Nivikka kommer fra Sisimiut, og er idag bosat i Nuuk. Hun er fraskilt, har to børn og har et rigtig godt forhold til børnenes far. Nivikka prioriterer ligesom børnenes far familielivet.

Nivikka er, som man nok kan udlede fra hendes uddannelse og erhverv, et kreativt væsen. Selvom hendes makeup og outfits kan virke “højlydte” og markante, er hun stille som person og elsker at udtrykke sig via sine looks. 

Det kreative, livet med børn og personlig udvikling

Nivikka har altid været kreativ, og udover at være kreativ via sit arbejde som grafiker eller neglekunstner, fandt hun tidligt et af hendes store interesser: skønhed og make-up. Nivikka har derfor også bred erfaring som makeup artist, hvor hun bl.a. har udfoldet sine evner til modeshows, photoshoots og i blade som Toornara og Arnanut.

Hendes kreative evner kan også ses i de billeder hun tager, og det materiale hun udarbejder i sit arbejde. Hun elsker at tage billeder og filme, og derefter arbejde med det visuelle indtil hun selv syntes at billederne og videoerne er lige som de skal være. 

Et af det vigtigste i Nivikkas liv er hendes børn og familie. Selvom børnenes far og Nivikka er skilt, sikrer de sig at familielivet fungerer så godt som det kan. Børnene skal have det godt, have trygge rammer og fortsat have familien at udfolde sig i. Hendes børn er også et af hendes store motivationer til fortsat at udvikle sig som person. Nivikka har nemlig fokuseret rigtig meget på personlig udvikling, mental sundhed, selvkærlighed og body positivity de seneste år. 

Nivikka er god til:

 • At være kreativ
 • Tage billeder
 • Filme
 • Arbejde med foto og videomateriale
 • At lave mad
 • At bage kager
 • Lave neglekunst
 • Udarbejde grafisk materiale
 • Kigge indad
 • Arbejde med sig selv
 • Make-up
 • Udfolde sig kreativt med mode
 • At dykke ned i sine interesser og nørde
 • At udvikle sig selv

Instagram, TikTok, Facebook og Youtube

Nivikka kan følges både på Instagram, TikTok, Facebook og YouTube. Hun har derudover også haft flere sider på Facebook, der pt. grundet prioritering af familielivet ikke er aktive. 

Nivikka elsker at udfolde sine kreative evner på de sociale medier. Hun giver et flot, ærligt og inspirerende indhold. 

Som et godt eksempel på hendes kreativitet kan hendes YouTube kanal nævnes, en kanal hun startede mens hun gik på gymnasiet. Kanalen var og er et kreativt outlet for hende, hvor hun kan udfolde sine evner og inspirere sine seere. 

På Instagram får hendes følgere et ærligt, visuelt flot og inspirerende indhold at se, om det er de flotteste negle hun laver, en lækker ret hendes familie skal nyde eller hendes kreative udfoldelser med makeup. 

TikTok er ligeledes et rigtig godt medie for en kreativ person som Nivikka, her kan man benytte sig af lyde, trends og andres delinger som dele af det indhold man kan udfolde sig med kreativt. 

Skal din næste reklame vises af Nivikka på hendes kanaler? Vil du gerne dele dine budskaber eller produkt ud til hendes følgere? Klik dig gerne ind på hendes kanaler og bliv inspireret til hvor din næste reklamering kan foregå:

Kunne du tænke dig at Nivikka delte netop dit produkt eller budskab på hendes kanaler? 

Har du en kampagne der vil gå rigtig godt med Nivikkas profiler på de sociale medier?

Eller er du måske nysgerrig på hvad der kunne være af gode ideer? Så hiv endelig fat i os!