Spring til indhold

Visuelt & grafisk

Udover at operere på alt fra de sociale medier til intern kommunikation for vores kunder, er vi også leveringsdygtige med visuelle og grafiske elementer.

Vi har en indgående forståelse for mediet, om det er til tryk eller en online platform. Vi har et skarpt visuelt blik og kan levere ydelserne enkeltvis eller indgå en aftale herom. 

Tag endelig kontakt til os såfremt du har specifikke ønsker eller ønsker en fast aftale med os om ydelserne. 

Eksempler

på visuelle og grafiske elementer

Til hjemmesider

En hjemmeside er fyldt med visuelle og grafiske elementer. Vi har mere end 8 års erfaring med at udarbejde disse, og har et skarpt øje for det visuelle udtryk og samspil i en hjemmeside. Vi indtænker alt fra mobile enheder som computerskærme.

Til SoMe

Gode opslag der fanger din målgruppes opmærksomhed er noget vi opererer med til dagligt. Vi hjælper gerne med den visuelle del og sikrer dine forudsætninger for at fange din målgruppes opmærksomhed. Om det er sparring eller udarbejdelse.

Grafisk design

Vi er leveringsdygtige af grafisk design, om det er til din kommende kampagne eller nye visitkort. Vi udarbejder gerne flotte annoncer, om det er til print eller online brug. Vi operer indenfor marketing og kommunikation, og er skarpe til at bevare overblikket samt sikre den lækre detalje i opgaven.

Ønsker du et eller flere af de ydelser vi har indenfor det visuelle og grafiske?

Kunne du tænke dig en skræddersyet aftale eller pakke?

Eller har du spørgsmål? Så kontakt os allerede idag!