Spring til indhold

Vores ydelser

Look Norths primære ydelse er Influencer Marketing. Vi er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere.

Vi tilbyder derudover også at udarbejde hjemmesider, og servicerer vores kunder indenfor marketing og kommunikation.

Look North

We put the spotlight on you!

Look Norths primære ydelse er Influencer Marketing. Vi er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere.

Influencer Marketing er markedsføring igennem influencers. Det kan være promovering af produkter, arrangementer eller et budskab som influenceren får betaling for, at anbefale og tale om overfor sine mange følgere igennem de sociale medier.

Vores infrastruktur og mulighederne indenfor reklamering online og på de sociale medier er som skabt for hinanden! Det er et univers hvor vi nemt og hurtigt kan ’mødes’ trods manglende veje mellem byer og bygder. 

Vi får via de sociale medier et større publikum og mødes med flere vi ellers ikke vil have mulighed for at kunne mødes med eller nå via andre kanaler. 

Vores ydelser

Klik på et af de nedenstående ydelser og bliv klogere på vores ydelser:

Influencer marketing

Effektiv, troværdig og autentisk platform for reklamering. Influencer Marketing foregår online på de sociale medier, hvor influenceren markedsfører ved at anbefale og dele indhold om produkter, arrangementer eller et budskab til sine mange engagerede følgere. 

Hjemmesider

I forlængelse af kampagner og reklamering på de sociale medier hjælper vi også gerne med en flot landing page på din hjemmeside. Vi opdaterer også nuværende hjemmesider og leverer helt nye hjemmesider. Alle de hjemmesider vi udfører tilpasser sig automatisk den skærm den besøgende anvender, om det er på mobilen eller fra en computerskærm. 

Marketing &  Kommunikation

Udover at kunne tilbyde Influencer Marketing kan Look North også tilbyde vores kompetencer indenfor marketing og kommunikation i mere traditionel form. Om det er din tilstedeværelse på de sociale medier, på din hjemmeside eller gennemtænkte kampagner, stiller vi vores viden og kunnen til rådighed. Vi servicerer vores kunder med alt fra at varetage vores kunders sider til at hjælpe med kampagner – alt fra ideer til udførelsen. 

Om du skal til at reklamere via influencers, planlægge din næste kampagne eller har brug for en hjemmeside – så tag kontakt til os!

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at kunne servicere dig!