Spring til indhold

Vores ydelser

Look Norths primære ydelse er Influencer Marketing. Vi er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere.

Vi tilbyder derudover også at udarbejde hjemmesider, og servicerer vores kunder indenfor marketing og kommunikation.

Look North

We put the spotlight on you!

Look Norths primære ydelse er Influencer Marketing. Vi er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere.

Influencer Marketing er markedsføring igennem influencers. Det kan være promovering af produkter, arrangementer eller et budskab som influenceren får betaling for, at anbefale og tale om overfor sine mange følgere igennem de sociale medier.

Vores infrastruktur og mulighederne indenfor reklamering online og på de sociale medier er som skabt for hinanden! Det er et univers hvor vi nemt og hurtigt kan ’mødes’ trods manglende veje mellem byer og bygder. 

Vi får via de sociale medier et større publikum og mødes med flere vi ellers ikke vil have mulighed for at kunne mødes med eller nå via andre kanaler. 

Vores ydelser

Klik på et af de nedenstående ydelser og bliv klogere på vores ydelser:

Influencer Marketing

Effektiv, troværdig og autentisk platform for reklamering. Influencer Marketing foregår online på de sociale medier, hvor influenceren markedsfører ved at anbefale og dele indhold om produkter, arrangementer eller et budskab til sine mange engagerede følgere. Vi tilbyder målrettet markedsføring og vægter data og autenticitet højt.

Hjemmesider

I forlængelse af kampagner og reklamering på de sociale medier hjælper vi også gerne med en flot landing page på din hjemmeside. Vi opdaterer også nuværende hjemmesider og leverer helt nye hjemmesider. Alle de hjemmesider vi udfører tilpasser sig automatisk den skærm den besøgende anvender, om det er på mobilen eller fra en computerskærm. 

Marketing & Kommunikation

Vi sikrer at vores kunder er tilstede på de sociale medier, der hvor kunderne er. Vi får tilpasset indhold og visuelt udtryk til netop jeres virksomhed, målsætninger og strategi. Vi er din samarbejdspartner når strategien for din kommunikation skal udarbejdes. Vi hjælper med kampagner, er sparringspartner og sikrer at der kommer lækkert indhold jeres kunder og målgruppe kan interagere med.

Visuelt & grafisk

Udover at operere på alt fra de sociale medier til intern kommunikation for vores kunder, er vi også leveringsdygtige med visuelle og grafiske elementer. Vi har en indgående forståelse for mediet, om det er til tryk eller en online platform. Vi har et skarpt visuelt blik og kan levere ydelserne enkeltvis eller indgå en aftale herom. Vi ser helheden som detaljen i de enkelte elementer, og sikrer at det færdige produkt er i tråd med dit budskab og virksomhed.

Om du skal til at reklamere via influencers, planlægge din næste kampagne eller har brug for en hjemmeside – så tag kontakt til os!

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at kunne servicere dig!