Spring til indhold

Anika Brandt

Anika Brandt

Anika Brandt –  en aktiv mor, der elsker at udfordre sig selv og med stor kærlighed til naturen. 

Få mere at vide om Anika her på denne side:

En kort introduktion

Anika er en aktiv mor til 3 dejlige børn. Anika er født og opvokset i Nuuk. Anika elsker naturen med alt hvad den bringer og giver. Hun er en person der er super god til at have flere bolde i luften og elsker at udfordre sig selv både psykisk og fysisk.

Som person brænder Anika for branding og give informationer til forskellige målgrupper også via de forskellige platforme på de sociale medier. Det var også i den ånd Anika oprettede sine sider på Facebook og Instagram. 

Anika er en kæmpe naturelsker og går op i bæredygtighed samt udnyttelse af grønlandske lokale råvarer. I 6 år har hun f.eks. KUN spist grønlandsk kød og fanger selv næsten det hele. Hun er stornyder af vores natur og altid frisk på at deltage i sport events såsom: ACR, Nuukkap, KangNu m.m

Image-8
Image-3
Image-7 kopier

Involveret, kreativ, positiv og aktiv

Som person er Anika involveret, kreativ og imødekommende med positiv indstilling for faglig og personlig udvikling. Hendes familie betyder alt for hende og hendes børn er hendes største prioritet.

Sport har altid været en del af Anikas liv. Som 8-årig lærte hun at stå på langrend og hele hendes barndom og ungdom har hun løbet sammen med sin far. Anika har deltaget i mange konkurrencer i sine unge dage. Nu hvor hun er blevet mor er sport mere en hobby men(!) en meget vigtig hobby. Om hun træner op til noget eller ikke er hun aktivt nærmest hver dag også under sine 3 graviditeter. Hun har løbet, gået til crossfit, løbet langrend under alle sine graviditeter. Efter graviditet laver hun altid genoptrænings øvelser for at komme tilbage til sin gode form.  

Hun elsker livet og alle dets udfordringer.

Anikas interesser:

Bagning og madlavning
Anika elsker at opfinde opskrifter og stå i køkkenet. Hun elsker at udforske forskellige smage og har passion i anretning og dekorationer.

Sund livsstil
Anika spiser generelt sundt mad og føler sig bedst tilpas når hun har spist sund og nærig kost. For hende er det vigtigt at være aktiv dagligt om det er træning eller udnyttelse af natur med sin familie.

Sport
Langrend (meget målrettet for tiden da hun træner op til Grønlandsmesterskaberne i marts), Crossfit (i kombination med langrend), Løb/vandring (hobby/fritid).

Natur liv
Anika og hendes familie tilbringer meget tid i naturen om sommeren og efterår. De fanger deres kød og fisk til hele vinteren samt samler bær og dekorationer.

Jagt
Ligesom mændene i hendes familie elsker hun også at gå på jagt. Rensdyr & rypejagt fordi hun skal gå/løbe for at fange dem.

Inspirere folk
Anika elsker at rådgive om nærmest alt. Om det er madlavning, sport, graviditet, fødsel, udstyr, indretning, markedsføring osv.

Indretning:
Hun elsker at indrette, dekorere og finde inspiration indenfor indretning. Hun har bl.a. skrevet artikler om bolig og sundhed i Arnanut 2019-2021 som sidejob.

Anika er god til:

 • At presse sig selv
 • At dyrke motion
 • At være principfast
 • Indrette
 • Være kreativ
 • Have en positiv indstilling
 • At leve og nyde livet
 • Inspirere andre
 • Branding
 • Holde sig til sine beslutninger
 • Formidle
 • Hente fra naturen
 • Prioritere sine børn
 • Tilbringe tid sammen med sine venner
 • Udvikle sig som person
 • Opfinde nye opskrifter
 • Være på jagt og forsyne sig selv

Stor følgerskare på ingen tid

Grundet sin store interesse i branding fik Anika oprettet sine kanaler på de sociale medier, hvor hun meget imponerende fik 3000 følgere på blot 3 måneder helt organisk. Hendes følgere er engagerede, og nyder at få inspiration af det hun deler, om det er aktiviteter eller spændende nye opskrifter. 

Anika har arbejdet i modebranchen i 13 år og har derfor stor erfaring i at spotte trends og målrettet markedsføring af disse. Hun elsker at inspirere og rådgive om nærmest alt.  Om det er madlavning, sport, graviditet, fødsel, udstyr, indretning eller markedsføring. 

Klik dig gerne ind på hendes kanaler på de sociale medier og bliv inspireret til hvor din næste kampagne eller reklame kan foregå:

Kunne du tænke dig at Anika delte netop dit produkt eller budskab på hendes kanaler? 

Har du en kampagne der vil gå rigtig godt med Anikas profiler på de sociale medier?

Eller er du måske nysgerrig på hvad der kunne være af gode ideer? Så hiv endelig fat i os!