Spring til indhold

Kiki Godtfredsen

Kiki Godtfredsen

Kiki Godtfredsen –  ung, kreativ, frisk og driftig Nuummioq.

Få mere at vide om Kiki på denne side:

En kort introduktion

Kiki er født og opvokset i Nuuk. Hun er i starten af 20’erne, frisk, kreativ, driftig og god til at lave indhold til de sociale medier. 

Kiki bruger gerne masser af tid på at producere lækkert indhold, og vil gerne kunne stå inde for al indhold hun deler og producerer. 

På trods af sin unge alder har Kiki allerede masser af erfaring indenfor alt fra at arbejde med mode til guide af turister i den flotte grønlandske natur. 

Gøre sig umage, mærkesager, ærlighed

Er blandt mange emner Kiki ynder at dele om på de sociale medier.

Kiki tilhører en ny generation hvor det at være sig selv, helt uden filter og lade som om, er måden man deler på. Der er ikke photoshoppet urenheder væk, der er ikke facetunet til et mere moderigtigt ansigt eller lagt filter på filter på det indhold der deles. “Vi er helt som vi er, og skal selvfølgelig også lægge billeder og videoer ud som vi er” tankegangen er vigtig for Kiki, som hun også praktiserer. Tanken om at man ikke skal se ud på en bestemt måde, at man er helt okay som man er, at det der deles er ærligt og viser et ægte Kiki – er vigtige for Kiki. 

Kiki elsker at dele ud om sine mærkesager, om det er en kampagne om venskab eller ærlig snak om ens egne oplevelser og rejse i livet. Hun er inspirerende, er ærlig i alle emner og deler gerne ud af sine egne erfaringer og rejse i livet med andre i håb om at andre også vil inspireres. 

Kiki bruger gerne det ekstra tid der kræves for at ende med et flot slutprodukt i alt hvad hun deler, om det er reklamevideoer eller en kampagne der skal køre. Hun vil gerne kunne stå inde for det hun producerer. Hun har stor viden om alt fra værktøjer til at producere flot indhold, til retningslinierne om brug af musik i sine film. 

Kiki er god til:

 • At lave mad
 • At producere film og indhold til SoMe
 • At både give og modtage
 • At synge
 • At performe
 • At hjælpe andre
 • Leve livet
 • Hygge sig med sine venner
 • Være ærlig
 • Være sig selv
 • Inspirere andre på deres vej
 • Fortælle om sine oplevelser og mærkesager
 • At bygge sine kanaler op med godt, troværdigt og ærligt indhold

madlavning, mode og Beaty

Kiki er rigtig god til at lave mad, og deler gerne lækkert indhold på sine kanaler. Her er der lækre film om madlavning, lige til at blive sulten af. Om det er familien, vennerne eller hende selv der skal nyde det – er selve madlavningen lige så nydelig for Kiki som det at sidde rundt om bordet med dem men elsker.

Mode og beauty er også emner Kiki interesserer sig rigtig meget for. Hvordan et outfit sættes sammen, hvilke farvespil der skal benyttes i de dage hun bruger makeup er noget hun gerne bruger tid på. 

Ungt og engageret følgerskare

Kikis primære målgruppe er de unge. De engagerer sig livligt i det Kiki deler, og fællesskaben er tydelig at mærke i interaktionen på hendes opslag.

Kiki har mere end 8.000 følgere og er både på Instagram og på TikTok. Klik dig gerne ind på hendes kanaler, og få inspiration til din næste reklamekanal:

Kunne du tænke dig at Kiki delte netop dit produkt eller budskab på hendes kanaler? 

Har du en kampagne der vil gå rigtig godt med Kikis profiler på de sociale medier?

Eller er du måske nysgerrig på hvad der kunne være af gode ideer? Så hiv endelig fat i os!