Spring til indhold

Hjemmesider

HVAD ER MED I PAKKEN NÅR LOOK NORTH LEVERER EN NY HJEMMESIDE?

Vi anvender et brugervenligt program til at opbygge din hjemmeside, så du efterfølgende nemt og hurtigt selv vil kunne opdatere indhold uden at være afhængige af os. 

Hjemmesiden er responsiv, den vil automatisk tilpasse sig alle skærme – om det er fra en mobil, tablet eller fra computeren kan den besøgende opleve en hel og flot hjemmeside. 

Vi får afklaret hvad der skal være på din hjemmeside før vi starter, sådan at det færdige produkt bedst lever op til dine behov. Vi har en klar aftale om opgaven, prisen og lanceringen før vi begynder. 

Vi lancerer ikke hjemmesiden før du har godkendt det udarbejdede. Alt fra indholdet til udseendet er noget vi selv kan bestemme, og slutproduktet vil være unikt og afspejle jeres virksomhed. 

Vi kan såfremt behovet er der udarbejde hjemmesiden på flere sprog. 

Du får en vejledning med, så du nemt kan redigere i din nye hjemmeside. 

Vi leverer også disse ydelser indenfor hjemmesider:

Landing page

Har du en kommende kampagne, begivenhed eller noget helt tredje du skal have gjort opmærksom på? Så leverer Look North en flot landing page tilpasset produktet, budskabet eller arrangementet. Få et sted du kan pege dit publikum hen til og sørg for at dit budskab eller produkt du reklamerer for bliver set.

Opdatering

Er det på tide at opdatere din gamle nuværende hjemmeside? En opdatering af en eksisterende hjemmeside er et godt tidspunkt hvor der kigges på indhold, udseende og funktioner. Vi hjælper med alt lige fra at kigge på brugbart indhold til udarbejdelsen af den kommende hjemmeside.

Projekt hjemmeside

Et af vores kernekompetencer er projektstyring. Når det kommer til "Projekt hjemmeside" hjælper vi med alt fra ide til du står med et færdigt produkt. Vi tager hånd om styring af projektet hvor der tages højde for alt fra indhold, design, budskab til at den nye hjemmeside lever op til jeres ønskede mål med hjemmesiden.

Lancering

Når du nu står med en flot ny hjemmeside skal den da ses! Look North hjælper med lanceringen af din nye flotte hjemmeside - online selfølgelig! Alle hjemmesider er forskellige, og lanceringen bliver tilpasset netop din hjemmeside, om det skal være på dine egne kanaler eller via Influencer Marketing.

Lad os starte med at tage en kop kaffe sammen og finde frem til hvad du netop har behov for i en hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig!