Spring til indhold

Kim Jakobsen

Kim Jakobsen

Kim Jakobsen –  et inspirerende menneske der elsker at bruge sin tid på at læse og blive en bedre version af sig selv der derudover også er fantastisk til at rappe.

Lær mere om Kim på denne side:

En kort introduktion

Kim er et fantastisk inspirerende menneske. Kim er uddannet foredragsholder, er selvstændig som personlig coach og arbejder til dagligt i NUIF, hvor han omgås de unge og brænder for at arrangere spændende tiltag for de unge og gerne med noget musik. 

Kims mål i fremtiden er at inspirere de andre, uanset om man har haft en hård opvækst, kan man nå meget mere end man selv tror.

Som person er Kim mødestabil og har en positiv indstilling til nye udfordringer. Kim ser muligheder og er altid klar på nye opgaver. Hjælpsomhed er for ham en selvfølge, og han yder gerne en ekstra indsats for at overholde deadlines både for ham selv og kollegaer. Kim er fleksibel med hensyn til både arbejdstider og opgaver. Han er kendt for at være en god kollega, der samarbejder med alle til fælles udbytte og med en god portion humor.

Bøger, uddannelse og rap

Det der interessere Kim mest er at læse non-fiction bøger. Genrer som personlig udvikling, spirituelle bøger og økonomi er bøger han mest går efter og fordyber sig i.

Kim har taget flere online kurser. Det er også online han er uddannet foredragsholder. 

Udover at forbyde sig i spændende bøger producere Kim også sine egne rap sange samt skriver tekster til. 

Kims styrker:

  • at holde foredrag
  • at være på scenen
  • være meget fokuseret i det han laver
  • inspirere andre
  • arrangere events, særligt for børn og unge
  • trylle ord til rap og tekster
  • personlig coaching
  • afholde kurser
  • forberede sig til sine opgaver

En kilde til inspiration

Kim tænker meget over hvordan folk der ikke længere tror på sig selv kan få troen på sig selv igen.

Han bruger tid på at fordybe sig og blive bedre indenfor sine interesser, og deler gerne sine motiverende budskaber på sine kanaler på de sociale medier. Her formidler han på en forståelig og rolig måde, hvor han ynder at sætte tingene i et anderledes perspektiv og efterlader følgeren med spændende spørgsmål man kan fordybe sig i. Klik dig gerne ind på hans profiler på de sociale medier og bliv inspireret til hvor din næste reklame eller kampagne kan foregå. Han er tilstede både på Facebook, Instagram, YouTube og TikTok:

Kunne du tænke dig at Kim delte netop dit produkt eller budskab på hans kanaler? 

Har du en kampagne der vil gå rigtig godt med Kims profiler på de sociale medier?

Eller er du måske nysgerrig på hvad der kunne være af gode ideer? Så hiv endelig fat i os!