Spring til indhold

IVAANA LUND MØLGAARD

IVAANA LUND MØLGAARD

Ivaana Lund Mølgaard – en livsglad pige der er lige så glad for sine medmennesker, naturen, forskellige sportsgrene og for miljøet.

Lær Ivaana bedre at kende her på siden:

En kort introduktion

Ivaana Lund Mølgaard kommer fra Narsaq, og er idag bosat i Nuuk hvor hun går på GUX idrætslinien. Hun igang med 4. og sidste år. 

Udover skolen dyrker Ivaana en masse sport. Hun er en del af fodboldlandsholdet, og er med i bruttolandsholdet også. 

Hun er åben som person, og holder sig ikke tilbage for en god, ærlig og åben snak om alt fra livet til det man har oplevet og været igennem. Hun er smilende, venlig, blid og let til at være glad – man bliver smittet selv og ikke længe i hendes selskab er man selv helt glad. Hun har respekt for sine medmennesker og er rummelig for alle. 

Sport, livsstil, naturen og bevidsthed

Ved siden af sin fodbold træning bruger Ivaana en stor del af sin fritid på andre sportsgrene og en aktiv livsstil. Hun styrketræner i fitness centeret, nyder at løbe i naturen og gå ture i fjeldene. 

For Ivaana er bevidstheden om ens tankegang også en vigtig del af hendes liv. Hun siger: “uanset hvor forfærdelig en oplevelse jeg har været igennem kan jeg ikke sige til andre at det var den værste eller værre end hvad ander har været igennem, da alle vores følelser og tankegang er forskellige”, noget der kan være smertefuldt og svært for en kan føles nemt for en anden. Derfor kan man ifølge Ivaana ikke sige at det man går igennem er værre eller bedre,  vi er jo alle forskellige.

Et positivt mindset er også noget Ivaana vægter højt, ligesom hun prioriterer at opføre sig ens over for alle uanset personlighed, udseendet og andre forskelligheder.

Ivaana er god til:

  • at dyrke sport
  • at være kærlig
  • at udfordre sig selv
  • at lære fra ens oplevelser
  • at styre ens mindset
  • at have det godt
  • at være respektfuld
  • at være hengiven

Instagram

Ivaana kan findes og følges på mediet Instagram. Hun har over 4.000 følgere på sin kanal. Det er primært unge fra 18 til 24 år Ivaana har godt fat i, de fleste af hendes følgere er fra Grønland, men følgere fra lande som Danmark, Canada, USA og Island er også blandt hendes følgerskare. 

Ivaana deler glade og flotte billeder på sin kanal, hvor hun er god til at give et indblik i sin hverdag. Her kan man følge med i hvor aktiv hun er og hvor meget hun nyder at være sammen med sine venner og nyde livet.

Skal din næste markedsføring foregå på Ivaanas kanal? Vil du gerne sprede dit budskab ud til hendes følgere? Tag endelig et kig på hendes kanal og se hvor din næste reklame kan foregå:

Kunne du tænke dig at Laali delte netop dit produkt eller budskab på hendes kanaler? 

Har du en kampagne der vil gå rigtig godt med Laalis profiler på de sociale medier?

Eller er du måske nysgerrig på hvad der kunne være af gode ideer? Så hiv endelig fat i os!