Spring til indhold

Marketing & Kommunikation

Udover at kunne tilbyde Influencer Marketing kan Look North også tilbyde vores kompetencer indenfor marketing og kommunikation i mere traditionel form. Om det er din tilstedeværelse på de sociale medier, på din hjemmeside eller gennemtænkte kampagner, stiller vi vores viden og kunnen til rådighed. Vi servicerer vores kunder med alt fra at varetage vores kunders sider til at hjælpe med kampagner – alt fra ideer til udførelsen. 

Vi har en indgående forståelse for dit publikum, og lægger en strategi før vi begynder at dele opslag og sætte liv på din side. Vi har stor lokal kendskab til køberen og målgruppen. 

Det er ikke alle virksomheder der har en kommunikations afdeling, men med Look North ved din side, behøver du heller ikke! Du kan stadig være der hvor dine kunder er, annoncere målrettet og sikre en god rækkevidde og aktivitet på din side, mens du og din virksomhed fokuserer på jeres virksomhed. 

Nyd fordelene ved at være kunde hos os. Vi kan som et godt eksempel kombinere en kampagne på din side på de sociale medier sammen med Influencer Marketing!

Ikke alle virksomheder er ens, hvorfor strategien på markedsføring og kommunikation for hver virksomhed heller ikke er ens. Vi tager højde for hvem du henvender dig til, hvad din virksomhed gerne vil gavne af kommunikationen, hvilken tone der anvendes og hele tiden tager højde for om tilstedeværelsen på diverse platforme lever op til jeres mål, ned til hvert udmelding vi deler. 

Overlad trygt din marketing og kommunikation til os, vi sikrer at der jævnligt kommer likeable opdateringer helt i tråd med strategien der er lagt. 

Ønsker du selv at sikre opdateringerne på din side hjælper vi jer også gerne på vej med en tilpasset workshop. 

Lad os starte med at tage en kop kaffe sammen og snakke om din virksomheds ønsker, samt hvilken retning strategien skal pege hen til.