Spring til indhold

Look North sætter gang i influencer marketing i Grønland

Look North ApS etablerer Influencer Marketing i Grønland. 

Look North sætter gang i Influencer Marketing på de sociale medier. Kunderne vil få glæde af effektiv, troværdig og autentisk platform for reklamering. 

Look North skaber en markedsføringsmulighed i Grønland der ikke hidtil er set, men som er brugt flittigt i resten af verden. ”Influencer Marketing er nyt i Grønland og har et stort potentiale for at vi heroppe kan blive endnu bedre til at komme ud med vores ønskede budskaber, promovering af produkter eller opmærksomhed og tilslutning af arrangementer” siger partner i Look North, Mona Torp.

Influencer marketing i en grønlandsk kontekst

Vores infrastruktur og mulighederne indenfor reklamering online og på de sociale medier er som skabt for hinanden! Det er et univers hvor vi nemt og hurtigt kan ‘mødes’ trods manglende veje mellem byer og bygder. 

Vi får via de sociale medier et større publikum og mødes med flere vi ellers ikke vil have mulighed for at kunne mødes med eller nå via andre kanaler. 

” Look North er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere. Kunderne får mulighed for at nå deres målgrupper som vil kunne spejle sig i et ansigt de kan genkende, et univers der ligner deres egen og med relevant og relaterbart indhold” uddyber Mona.  

Look North sigter mod at skabe grobund for markedsføring på internationalt niveau. Look Norths ambition er at udvide de eksisterende markedsføringsmulighed og opfattes som en agil og professionel samarbejdspartner. En forretning der opfylder kundernes behov både nu og i fremtiden.

Det handler om at opbygge både talentfulde fremtidige influencers og højne niveauet af markedsføring – for private virksomheder som det offentlige og en fremtid med et Grønland der kan spejle sig selv i lokale talenter på det globale marked. 

”Vi er allerede godt i gang i virksomheden og er stolte over at kunne tilbyde denne type markedsføring til vores grønlandske og internationale kunder” afslutter partner Mona Torp

For yderligere oplysninger

Mona Torp
+299 52 95 59
mona@looknorth.gl
aluu@looknorth.gl