Spring til indhold

HVAD ER INFLUENCER MARKETING?

  • Nyheder

Influencer marketing er markedsføring via influencere, hvor man som virksomhed markedsfører sine produkter eller budskaber gennem influencere.

Influencere er indflydelsesrige personer, som har følgere på deres sociale medier. Disse følgere er personer i alle aldre, køn og interesser, som aktivt har valgt at følge med i den enkelte influencers liv og holdninger.  

Influencer marketing er en mere personlig form for markedsføring, da den går igennem en influencer. Influenceren bliver en form for ambassadør for virksomheden, der kommer med anbefalinger mere end reklame som vi ellers er vant til på f.eks. TV.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Influencer marketing sker oftest gennem influencerens social medie profiler. Det kan være enkelte kanaler eller kombineret, hvor det giver bedst mening for virksomhedens behov. Det kan f.eks. foregå på Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat, TikTok og andet, men det kan også foregå gennem influencerens blog eller hjemmeside.

Influencerne har en direkte kanal til deres store følgerskare. Deres anbefalinger og ord er mere troværdige end traditionel markedsføring, og man kan derfor opnå rigtig gode resultater med influencer marketing.

Influencer Marketing handler om at ramme den rigtige målgruppe. Hos Look North, får du adgang til en pulje af influencere, der har direkte adgang til forbrugeren. Via denne vej, er der et stort potentiale for mere eksponering og salg, og vil kunne nå ud til andre end jeres egne følgere – influencerens følgere.  

HVORFOR BRUGE INFLUENCER MARKETING?

Influencer marketing er en markedsføringsstrategi, der går ud på at promovere et produkt, budskab eller brand via en eller flere influencere. 

En troværdig og ægte formidling – direkte til forbrugeren/målgruppen. 

Med influencer marketing får du en direkte og hurtig feedback fra følgerne og adgang til målbare data, der kan hjælpe din forretning med at: 

  • Få flere leads 
  • Skab mere salg
  • Få troværdig og autentisk promovering
  • Direkte markedsføring til forbrugere
  • Nå en ny målgruppe eller en målgruppe, du har svært ved at ramme på andre kanaler
  • Få direkte feedback fra influencer og følgerne på jeres produkter og brand

Mund til mund, skaber større troværdighed. Du stoler mere på din ven, kollega eller nabo, end hvad en virksomhed melder ud. Det er lige præcis det som influencer marketing gør brug af og kan. 

Mange forbrugere er i dag blevet blinde over for reklamer. De ser reklamen, men deres hjerne ignorerer budskabet/produktet. 

Ved at bruge Influencer marketing, kommer du forbi denne forhindring og får direkte adgang til din målgruppe. 

HVEM KAN GØRE BRUG AF INFLUENCER MARKETING?

Det korte svar – ALLE!

Private virksomheder, såvel som det offentlige, kan få stort udbytte af et skræddersyet samarbejde med Look North. Er du interesseret? Så tag kontakt!