Spring til indhold

Oscars – Fantastisk eksponeringsmulighed!

  • Nyheder

Oscars 2023

En af Look Norths dygtige influencer Paninnguaq skal deltage i oscar uddelingerne til marts. Det bliver den 95. gang der skal uddeles oscars, og Paninnguaqs datter Mila er med i kortfilmen Ivalu, der er nomineret til en oscar i kategorien Bedste Kortfilm.

Fantastisk eksponeringsmulighed

Den officielle ceremoni, hvorunder priserne uddeles, anses for at være en af de mest betydningsfulde prisuddelinger i verden og transmitteres årligt til mere end 200 lande. Ikke alene transmissionen, men også artikler og aktivitet på de sociale medier gør at ceremonien er en fantastisk eksponeringsmulighed!

Allerede nu er der mange der både hepper på og følger med hos Paninnguaq – der stolt deler hele turen på sine kanaler på de sociale medier. Og det er her der er en fantastisk mulighed for eksponering! Skal din virksomhed, brand eller budskab være med? Kunne du godt tænke dig at netop dit tøj, design eller andre produkter skal eksponeres? Så tag endelig kontakt til os! Hvor tit er det at vi kan sige at vi er med fra Grønland?

Vi er gode til at heppe på hinanden

Vi er virkelig gode til at heppe på hinanden når det går godt for en herhjemmefra – og det kan tydeligt mærkes i dette tilfælde også. Vi følger med, hepper, snakker om og er med til at dele, kommenterer og engagere os. Det er fantastisk at stå sammen på den måde og glæde os over hinanden. Så klik dig endelig gerne ind på Paninnguaqs profiler og vær med til at heppe:

Instagram: @pa.nin.ngu.aq

TikTok: pa.nin.ngu.aq

Vi kommer i hvert fald til at følge med og heppe herfra!