Spring til indhold

Præsentation af Look North

Look North

We put the spotlight on you!

Vores ydelser

Look Norths primære ydelse er Influencer Marketing.

Vi er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere.

Er vores kerneydelse. Derudover tillbyder vi også:

Hjemmesider

Vi udarbejder nye hjemmesider.

Opdaterer eksisterende hjemmesider så de bliver mere tidssvarende - både i udtryk, indholdsmæssigt og i funktionerne.

Vi kan i samarbejde med jeres virksomhed gennemgå og optimere jeres hjemmeside, således virksomhedens hjemmeside bliver et godt værktøj til at komme i mål med i jeres forretning.

Vi indtænker flotte landing pages i din kampagne. Alt leveret i et brugervenligt program.

Alle hjemmesider leveres så de automatisk tilpasser sig den skærm den besøgende anvender, og med mulighed for flere sprog.

Marketing & Kommunikation

Vi tilbyder vores kompetencer indenfor marketing og kommunikation i mere traditionel form.

Om det er din tilstedeværelse på de sociale medier, på din hjemmeside eller gennemtænkte kampagner, stiller vi vores viden og kunnen til rådighed.

Vi servicerer vores kunder med alt fra at varetage vores kunders sider til at hjælpe med kampagner – alt fra ideer til udførelsen.

Vores engagement i disse tjenester bygger på en grundig forståelse af dine behov og markedstendenser, sikrende at hver kampagne er skræddersyet til at levere de bedste resultater.

HVAD ER INFLUENCER MARKETING?

Kort og godt er Influencer Marketing markedsføring igennem influencers. Det kan være promovering af produkter, arrangementer eller et budskab som influenceren får betaling for at dele på sine kanaler på de sociale medier til sine mange følgere. 

Influenceren har et engageret følgeskab på f.eks. Facebook, TikTok, Youtube eller Instagram, der dagligt ser med. Influenceren poster stories, billeder og videoer til deres følgere, som er interesserede i dem og trofast følger dem online. 

Vores infrastruktur og mulighederne indenfor reklamering online og på de sociale medier er som skabt for hinanden! Det er et univers hvor vi nemt og hurtigt kan ’mødes’ trods manglende veje mellem byer og bygder. 

Vi får via de sociale medier et større publikum og mødes med flere vi ellers ikke vil have mulighed for at kunne mødes med eller nå via andre kanaler eller via egne følgere. 

Forskellige former for Influencer marketing

Sponsoreret indhold

Dette er, når influenceren opretter indhold, der er betalt eller sponsoreret af din virksomhed. Det kan være i form af billeder, videoer eller blogindlæg, hvor influenceren integrerer dit produkt eller din service og fremhæver dets værdi for deres følgere

Produktanmeldelser

I denne form for samarbejde anmoder du influenceren om at anmelde dit produkt eller din service på deres platform. Influenceren deler deres ærlige mening og oplevelse med produktet og kan give deres følgere en unik indsigt og anbefaling.

Konkurrencer / giveaways

Dette involverer at samarbejde med influenceren om at arrangere konkurrencer eller giveaways, hvor deres følgere har mulighed for at vinde dine produkter eller services. Dette kan skabe et hype, øge engagementet og generere interesse omkring dit brand.

Gæsteoptrædener

Dette indebærer at bede influenceren om at bidrage med indhold til din virksomheds sider eller kanaler, deltage i interviews, podcasts eller andre platforme, hvor de kan dele deres ekspertise og indsigter.

Affiliate marketing

Dette er, når influenceren modtager en provision baseret på salg eller konverteringer, der er genereret gennem deres henvisninger. Det kan være en effektiv måde at motivere influencere til at promovere dit brand og produkter aktivt

Ambassadør

Dette er typisk et længerevarende samarbejde, hvor influenceren over en længere periode jævnligt viser produkter frem, eller bringer et bestemt budskab frem. Aftaler kan f.eks. indgås i min. 1 år. 

Gode overvejelser inden

Målgruppen

Det er vigtigt at vide hvem din målgruppe er, og hvilke typer af influencers der bedst passer til dit brand og produkt/budskab.

Autenticitet

Influenceren skal appellere til din målgruppe, og indholdet der deles via influenceren, skal relatere sig til dit produkt eller budskab. Autenticiteten skal gerne stemme overens med dit brand.

Mål

Inden du går i gang med influencer marketing, er det vigtigt at definere dine mål for kampagnen. Ønsker du at øge salget, forbedre brandbevidsthed eller nå ud til en ny målgruppe? 

Enkelt gang?

Overvej, om du ønsker at etablere langsigtede samarbejder med influencere eller køre enkeltstående kampagner. Begge tilgange har deres fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den strategi, der bedst passer til dine mål og budget

Henvendelser

Influencernes arbejde på de sociale medier giver anledning til en del henvendelser, ikke kun på influencerens kanaler men også på jeres. Sørg for at jeres platforme er opdaterede, og hav gerne personale klar til perioden.

Vær forberedt

Skal der forberedes en rabatkode? En kampagne side? Opslag på jeres kanaler? Hav de sidste forberedelser klar inden influenceren begynder med markedsføringen. 

Data for alle pengene

Inden markedsføringen

Efter markedsføringen

Eksempler på influencer marketing

Fordele ved INFLUENCER MARKETING

Influencer Marketing er et stærkt marketingsværktøj! Men hvad får man egentlig ved at reklamere via influencere? Her er et lille udpluk:

√ Effektiv, troværdig og autentisk platform for reklamering

√ Relaterbar platform du ikke kan få andre steder 

√ En langt større rækkevidde

√ Et aktivt engagement hos målgruppen

√ Øget salg og vækst

√ Omkostningseffektiv måde at markedsføre sig på

√ Adgang til målrettet markedsføring direkte til forbrugerne

√ Data for alle pengene

√ Anbefalingsværdien

√ Synlighed

√ Kreativitet

√ Strategisk målretning

√ Skalerbar markedsføring

√ Relationsskabelse

Qujanaq!