Spring til indhold

Præsentation for Brugseni

Vores ydelser

Look Norths primære ydelse er Influencer Marketing.

Vi er den første virksomhed i Grønland der tilbyder Influencer Marketing. Vi tilbyder effektiv og autentisk reklamering via vores helt egne lokale influencere.

Er vores kerneydelse. Derudover tillbyder vi også:

Hjemmesider

Vi udarbejder nye hjemmesider. Opdaterer eksisterende hjemmesider så de bliver mere tidssvarende - både i udtryk, indholdsmæssigt og i funktionerne. Vi kan i samarbejde med jeres virksomhed gennemgå og optimere jeres hjemmeside, således virksomhedens hjemmeside bliver et godt værktøj til at komme i mål med. Vi indtænker flotte landing pages i din kampagne. Alt leveret i et brugervenligt program.

SoMe

Vi sikrer at vores kunder er tilstede på de sociale medier, der hvor kunderne er. Vi får tilpasset indhold og visuelt udtryk til netop jeres virksomhed, målsætninger og strategi. Vi er din samarbejdspartner når strategien for din kommunikation skal udarbejdes. Vi hjælper med kampagner, er sparringspartner og sikrer at der kommer lækkert indhold jeres kunder og målgruppe kan interagere med.

Billeder og grafik

Vi leverer alt fra portrætbilleder til billeder til din næste kampagne med tilpasset grafik. Vi kan levere din næste video, om det er til din hjemmeside, til en reklame eller til brug på de sociale medier. Vi hjælper dig med trykt materiale, om det er en brochure eller f.eks. en invitation. Vi har en indgående forståelse for mediet, om det er til tryk eller en online platform. Vi har et skarpt visuelt blik og kan levere ydelserne enkeltvis eller indgå en aftale herom.

HVORFOR BRUGE INFLUENCER MARKETING?

Influencer Marketing er et stærkt marketingsværktøj! Men hvad får man egentlig ved at reklamere via influencere? Her er et lille udpluk:

√ Effektiv, troværdig og autentisk platform for reklamering

√ Relaterbar platform du ikke kan få andre steder 

√ En langt større rækkevidde

√ Et aktivt engagement hos målgruppen

√ Øget salg og vækst

√ Omkostningseffektiv måde at markedsføre sig på

√ Adgang til målrettet markedsføring direkte til forbrugerne

√ Engagement rate KPI på f.eks. delinger, kommentarer syntes godt om med mere øges for jeres virksomhed

Vi repræsenterer mere end:

0

Følgere på alle tænkelige platforme

Hvad vi ser af fordele ved et samarbejde med Look North:

√ Aktivt engagement ved reklamering af jeres varer

√ Kontakt og adgang til jeres målgruppe der er større end jeres egen

√ En kreativ samarbejdespartner ved kampagner og markedsføring

√ Øget salg og vækst

√ Omkostningseffektiv måde at markedsføre sig på

√ Øget spotlight på Brugseni via influencere

√ Ambassadører og fortalere for Brugseni på de sociale medier

√ Adgang til data ved markedsføring

Os bag virksomheden

Malene og Mona er kvinderne bag virksomheden Look North ApS. 

Malene har de sidste 2 år arbejdet som selvstændig med marketing og kommunikation for forskellige virksomheder i Nuuk. Malene har en uddannelse i handel og marketing fra Handelsskolen i Nuuk.

Mona er oprindeligt uddannet pilot, men har de seneste 7 år arbejdet som selvstændig med at levere hjemmesider og tilbyde services indenfor marketing og kommunikation. 

Derudover har Look North en masse dygtige, talentfulde, kreative og driftige influencere i hus. De har hver især styrker og kompetencer, er kreative på de sociale medier og dygtige til at skabe indhold følgerne engagerer sig i.